bil folieindpakning

Giv bilen et nyt design med bilindpakning

Fordele ved folieindpakning

vi arbejder med 3 forskellige slags folier som ligger i 3 prisklasser den første og helt klart bedste folie er den som hedder 3M folie, den vil du helt klart blive rigtig glad for og få et fremragende resultat i, men det er ikke fordi at de andre folier er dårlige, vi starter med vores næste folie som hedder Avery Dennison Supreme den er os rigtig god og den vil vi helt klart os anbefale til dens pris, vi har mange gange lavet biler til vores kunder i denne folie og ingen har fortrudt deres valg af denne folie. så har vi vores sidste folie som er af mærket Hexis og denne folie er lidt billigere end de andre men stadig os rigtig god, grunden den er lidt billigere end de andre er at den ikke binder så godt som de andre og er noget vanskellig at pille af bilen igen i forhold til de to andre folier, men ikke fordi det er en dårlig folie og ødelægger din bil.

at pakke en bil ind i folie er et rigtig godt valg hvis man ønsker ny farve på sin bil, og samtidig beskytter du os din fine nye bil.
vi har over 300 forskellige folie farver så mon ikke du finder netop din drømme farve til din bil.

Bemærk: Der gives ikke garanti på folieindpakning af bilen, hvis din bil er ældre end 5 år, eller har fået fået coating, voksbehandling, eller er blevet poleret.